Frokost og treg start på dagen

Det ble en treg start på dagen hos oss. Forkjølelse og lite søvn. Da tar det nesten hele dagen før hjernen og kroppen endelig er med. Heldigvis hadde vi ikke noe spesielt som måtte gjøres i dag bortsett fra det vanlige så det passet bra. 😉

Noen ganger tenker vi jo litt på hvor lite handlingsrom vi har. Det er litt frustrerende å ha så lite å gå på før man går tom. Samtidig får vi ikke gjort noe med det. Det er jo sykdommen som setter begrensninger. Det blir derfor en slags øvelse hvor vi prøver å ikke tenke for langt fram, men heller konsentrere oss om dagen og de tingene som må gjøres og så legge vekt på de små ting. Ikke like enkelt men jeg tror vi blir litt flinkere etter hvert.

Håper dagen blir fin for dere som leser! 😉

Frokost kaffe til frokosten

Frokost kaffe til frokosten

Wasa Frokost Fullkorn. Herbamare gir smak til tomater og agurk,

Wasa Frokost Fullkorn. Herbamare gir smak til tomater og agurk,

 

6 tanker om “Frokost og treg start på dagen

 1. Synes du er flink å vinkle inn på det positive 🙂 Riktig god bedring, er forkjølelsen litt bedre nå?

  • Heia! 🙂

   Forkjølelsen slipper ikke taket men den slår heller ikke ut i blomst så jeg er mellomfornøyd! 😉 Hodepine og veeeldig treg start på denne dagen så da må den bare bli bedre etter hvert!

   Håper dagen har vært bra hos dere! 🙂

 2. Ja, det er en tøff tid nå. Mørketid og forkjølelser gir ekstrabelastninger på en kropp som allerede er utslitt. Bare det å holde seg i livet, få spist og sovet, blir enda vanskeligere enn før. Lyspunktene nesten umulige å finnne frem til, (nesten) ingen planer kan legges. Vi blir alle mer nedkjørt ikke bare fysisk, men også psykisk og reaksjoner og utbrudd ligger like under overflaten og spesielt når det nærmer seg det som skulle være sovetid, men som nå er omgjort til ventetid, ventetid på at kroppen og hodet skal kunne klare å forlate denne verden for en velfortjent hvil. Det er vondt når det skal bli så vanskelig å få dette til. «Mamma, jeg orker ikke mer» er tunge ord å høre fra barnemunn.
  Men, så lysner det heldigvis inne i mellom; et godt måltid mat, en hyggelig film, en fin melodi eller bare en god kommentar (også fra deg :))som får latteren frem så fellesskapsfølelsen igjen får dominere og plagene kan skyves litt i bakgrunnen. Og så går det litt lettere en stakket stund og staheten kommer frem i oss. Vi skal nok holde nok ut denne vinteren også ;).
  Takk for at du blogger og gode ønsker til dere begge 🙂

  • Takk for fin kommentar! Du har rett…det er noe med fellesskapsfølelsen…dette å vite at andre jobber seg igjennom samme sykdom, samme rare symptomer og samme opp og ned hverdag. Det er vel isolasjonen som påvirker oss mye, tror du ikke? Hadde vi kommet oss ut og kunne delt i større grad hadde det kanskje vært litt lettere?

   Det er nok en særdeles stor belastning når flere i familien er syke. Når man står hverandre så nær og føler seg ganske hjelpeløs i forhold til situasjonen. Det føles tungt.

   Jeg ser allerede fram til våren for min del. Vinteren har jo ikke kommet men det er godt å se forbi den. Rent praktisk blir alt lettere i sommerhalvåret og det blir også mindre infeksjoner.

   Takk for gode ønsker! Håper dere får en fin dag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s