Fotogen

_MG_3042-TEST-CINESTYLE-TIFF-JPG-WEB-800pix

Jeg så på bilder av meg selv i dag. Det er ikke så ofte jeg gjør det. Mest fordi jeg synes at jeg ser på sliten ut, men også fordi jeg har vært for sliten til å se på bilder de siste månedene. Så fant jeg et bilde hvor jeg smilte, og så enda ett! Da ble jeg imponert over meg selv! Men, hvis jeg nå skal si det akkurat slik som jeg føler det så synes jeg at jeg har sett veldig sliten ut på mange av bildene. Det er jo naturlig når man ligger syk men det hadde vært fint med enda flere bilder hvor jeg ser frisk ut.

Jaja, det er ikke så mye å gjøre med akkurat det. Man ser ut som man ser ut enten man er syk eller frisk. Smile kan man jo gjøre uansett! Men når jeg så på bildene av meg selv så smilte jeg faktisk på de fleste, det var bare det at jeg så fortsatt sliten ut. Smilende OG sliten!

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg skriver om dette akkurat i dag. Jo, forresten, jeg gjør vel det. I dag er en av de dagene hvor man ser på klokka og den har ikke blitt 12 ennå, men det føles som om det er midnatt. Dagen går så ulidelig sakte at det føles som om det er to dager pakket inn i en. En slags merkelig kinderegg variant. To ting i ett.

Jeg skal ikke skrive noe om sommeren i dette innlegget og hvordan det har gått så langt. Det skal jeg gjøre når august er over. Da er det fint å oppsummere sommeren.

Jeg bruker Perry Ellis buksene hver dag. Akkurat det føler jeg meg fornøyd med. Har fått litt dilla på Perry Ellis og nålestripebukser. Jeg kommer sikkert til å bestille flere etter hvert. Italia skjorta som jeg bestillte på Ebay blir også brukt nesten hver dag, bortsett fra når den må vaskes. Tror jeg må få tak i en til. Det er deilig å føle seg vel når man er syk. Litt parfyme hjelper også. Da lukter man godt i tillegg. Anbefales!

10 tanker om “Fotogen

 1. Veldig kjekt å se bilde av – en smilende – deg 😊
  Godt å kle seg ordentlig, det hjelper (ofte) på selvfølelsen. I neste uke ser det ut som det blir paljettkjolevær her igjen 😄 (jada, hviler i palettkjole, men jeg oppdaget jo ikke at det var paljettee på dem før jeg fikk dem 😉 Det er så mye jeg ikke kan gjøre for tiden, men hvile i paljettkjole kan jeg klare, så da gjør jeg det 😄 Skal bli godt å slippe strømpebuksa forresten, for skjørt er det jo selvom det er kaldt 😉)

  Ønsker deg så gode dager som mulig 😄 Og selv lange drittdager går over…

  • Takk for det! 🙂

   Jo, det er fint å tenke på hva slags klær man bruker når man ligger syk. Det er viktig å føle seg vel så ofte man kan. Da er det i hvert fall noe som er normalt i hverdagen.

   Er usikker på været for neste uke men tror det blir Perry Ellis vær neste uke her. Liker mine stripebukser! 🙂

 2. Pent bilde:) Hyggelig å se deg «på ordentlig.» Da blir du litt mer virkelig enn bare bloggen din liksom… Når jeg ser et bilde av meg selv, tenker jeg alltid at dette bildet ville ikke vært så verst – hadde jeg bare ikke sett så fryktelig SLITEN ut. Så den følelsen er velkjent. Men, som du sier – smile kan man gjøre uansett 🙂
  Ønsker deg fortsatt god sommer!

  • Takk! 🙂

   Jeg tror jeg smiler mye. Ser på bilder fra da jeg var liten og jeg smilte visst ofte da også. Men, det hadde vært fint å ikke være så sliten og ikke SE så sliten ut. Kunne tenke meg å betale litt for å se opplagt ut!

   Fortsatt god sommer til deg også! 🙂

 3. Hei Johnny!
  Flott bilde av deg, men du ser det nok mest selv; at du ser sliten ut på bilder. Jeg kjenner det igjen – jeg har offentliggjort svært få bilder av meg selv etter at jeg ble syk. Hadde jeg lagt ut et bilde av meg på en skikkelig dårlig dag, tror jeg ikke folk hadde kjent meg igjen…
  I lange perioder var bilder veldig forstyrrende elementer for meg, heldig er det blitt bedre, for bilder gir så mye glede!
  Jeg håper at sommeroppsummeringen din vil inneholde litt flere punkter enn i fjor!
  Fortsatt god sommer 🙂

  • Takk for det, Trude! 🙂

   Jeg har også en del bilder av meg selv som er tatt på dårlige dager og de kommer jeg ikke til å vise noen. Tror noen hadde blitt urolig hadde de sett hvor dårlig man kan være. Man vil jo helst ikke vise seg fram når man er så dårlig. Det er jo sårt, og det er best å ha noen ting for seg selv. Bildet ovenfor er fra en god dag.

   Fortsatt god bedring og god sommer for oss alle. (Spesielt for oss M.E. syke!) 🙂

 4. Det er et fall for selvbildet når en føler seg ganske bra, men likevel ser medtatt ut på bilder. Det er bare ikke noe gøy. Vi vil jo gjerne se bra ut, våkne når vi er det og så videre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s