Fashion fra sykesenga VI

Denne gangen skal vi se på sko – kjøpt fra Norge eller utlandet.

Det kan være mange penger å spare hvis du handler fra Ebay eller andre nettbutikker. Hvis du handler fra Ebay er ulempen at det kan være mye bryderi å returnere skoene hvis du ikke liker de. Noen har gode systemer for retur mens andre ikke godtar noen retur.

Da er det en fordel å handle fra Norge, eller nettbutikker som er underlagt norsk kjøpslov siden du har angrefrist på en del varer. Du kan allikevel spare mye ved å lete litt og som oftest går det bra å handle fra Ebay. Vi har møtt kun èn selger som tok pengene og forsvant, men da fikk vi returnert pengene via PayPal uten problemer.

– – –

Sko fra Hennes&Maurits til 249 kroner. Frakt er på 49,90 og totalpris blir da 300 kroner.

Imitert skinn men til den prisen får man ikke så mye i Norge. De ser fine ut og hvis man er på budsjett er kvaliteten helt sikkert “god nok”, hva nå det måtte bety.

Sko-fra-Hennes-og-Mauritz

Sko-fra-Hennes-og-Mauritz-utsnitt

– – –

Hvis man skal ha ekte saker og vil ha det billig kan man kjøpe fra Ebay. Skoene nedenfor koster 170 + 247 for frakt. Til sammen blir det 417 kroner. Det er lett å se at det er god kvalitet når man ser på sømmene. Solid lær, solid hæl og ankelstøtten er solid og sydd godt sammen.

Lærsko-fra-Ebay

Lærsko-fra-Ebay-begge

Det fine ved å kjøpe fra Ebay er at man kan holde seg under 200 kroners regelen. Selv om frakten er dyrere enn selve skoene slipper man 25% merverdiavgift på toppen av summen og man slipper også toll på tollpliktige varer.

Dette er en veldig god pris. Vet ikke om det er mulig å få kjøpt så billige lærsko i Norge. Kanskje brukte sko, hvis du leter godt?

– –

Skal du kjøpe gode sko i lær fra norske butikker må du regne med å betale mye mer enn 170 kroner. Skoene under kan kjøpes fra Nelly.com og koster 1895 kroner + fraktkostnad på 45,-  og faktureringsavgift på 29,-, tilsammen kroner 1969,-  Sammenligner man med skoene fra Ebay så virker det som om hælen på de fra Ebay er sydd bedre sammen. Denne fra Nelly.com har nok limte såler.

Sko-fra-Nelly.Com-left-view

Fra-Nelly

– – –

Hva med damesko fra Hennes & Maurits? Et par loafers i lær til 449,-? Med frakt på 49,- blir det 500 kroner. Man finner billigere lærsko men da blir de veldig enkle i designen. Disse er fine å bruke når det blir sommer og varmt ute.

Loafers-fra-Hennes-og-Maurits

Loafers-fra-Hennes-og-Maurits-pair

– – –

Skoene nedenfor er fra Ebay. De koster 135,- kroner og frakten er på 86,- kroner. Det blir tilsammen 221 kroner. Det er ikke samme sko som ovenfor men de kommer i flere fine farger.

Ballet-sko-fra-Ebay

Ballet-sko-fra-Ebay-sort

Ballet-sko-fra-Ebay-rosa

– – –

Ikke alle varer lønner seg å bestille, og når det gjelder sko så er jo ulempen at man ikke får prøvd hvordan de passer før man kjøper.

Det hadde vært deilig om 200 kroners grensen hadde blitt hevet, ikke sant?

Jeg har forresten bestilt sko i dag. Gjett hvilke sko det ble? Geit

Reklamer

2 thoughts on “Fashion fra sykesenga VI

 1. Gratulerer med «ny» blogg! Fungerer fint her på skjermen hos meg. Litt ugreit at man ikke kan få alt som man vil, men må velge bort noe. Vel, det er en del av livet.

  Akkurat nå kan vi se langt etter småsko her i Oslo. Noen centimeter nysnø oppå blåholka gjør at det trengs kraftigere saker.
  Men det er ikke noe galt i å være forberedt, jeg tror du har havnet på herreskoene fra H&M?
  E-bay kan være genialt, jeg har akkurat bestilt nye sovemasker. En viktig ingrediens i hverdagen 🙂

  Håper det kommer seg litt hos dere, Johnny!

  • Takk for det, Trude!

   Det ble lærsko fra Ebay. De er underveis og kommer i posten om et par dager. 🙂

   Vi har fått både snø og kulde. Langtidsprognoser sier det blir kaldt langt ut i mai….vi får håpe de tar feil.

   En god dose energi hadde vært fint. Håper den nye medisinen din fortsetter å hjelpe!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s